EXAMEN!

Nu har min älskade dotter Rebecca tagit sin magisterexamen i sociologi med inriktning mot arbetsvetenskap och personaladministration.
Jag är så stolt. Inte en enda komplettering på fyra år!


Skutt och hoppDiplom och blommor

Söt magister...

Nu har vi paus. Snart är det galamiddag.

XOXO!
/M

Av bara farten...

...så fixade jag i ordning gästrummet också. Nytt överkast och nya sängbord, men i övrigt gammalt. Det blev bra och jag tror mina kära systrar som kommer på fredag kommer att sova riktigt gott där inne.

OBS! Försök inte förstora bilderna för att se vilken level jag är på att måla väggar. Öh, det är snyggt när man sover.XOXO!
/M

Fortsättning

Första steget för att fixa till gästrummet är att bli av med två st MALM sängstommar. Därför har jag lagt ut annonser på både billyandfriends.se och blocket.se. Hoppas det finns någon i närheten som har behov av en sängstomme. Helst två...Det är inget fel på stommarna. Det är bara det att jag ska göra om rummet och ha det möblerat med dubbelsäng. Då blir det för stor glipa mellan de två stommarna. Sängen blir också för bred för det lilla rummet.

Over and out!

XOXO!
/Mona

Äntligen!

Nu har vi hunnit sova några nätter i vårt nyrenoverade sovrum. Sanningen är att jag både somnar och vaknar med ett leende.

Tanken var att jag skulle göra en lista på de olika materialvalen, men har beslutat mig för att de som är intresserade får komma hit, så visar jag och håller en lång föreläsning.

Bild tagen från dörren:Bild tagen från fönstret:

Det finns inte så mycket golvyta kvar, för vi har klämt in 6 m skjutdörrsgarderober... Trots detta får vi inte riktigt in alla kläder vi äger. Det verkar som om vissa saker går i arv. Vad säger du , Rebecca?

Nu blir nästa projekt att få ordning på resten av övervåningen. Den består av bibliotek, gästrum, allrum och trapphus. Skönt att badrummet är klart sedan länge.

XOXO!
/Mona

RSS 2.0